Reserveer

Dansen en werken

Dansen en werken doe je samen met WERKMAN. Bij WERKMAN herleven oude idealen en ontstaan nieuwe initiatieven. WERKMAN is de nieuwe huiskamer van Groningen: nuchter en no-nonsense.

Werkman danst

Bij WERKMAN vliegt de tijd. Maak je klaar voor onvergetelijke dagen waar het diner overgaat in een borrel, die vervolgens geruisloos plaatsmaakt voor een dansje. In het weekend zorgen de dj’s voor muziek die perfect aansluit op de sfeer. Iedere dag is anders, maar één ding is zeker: het leven bij WERKMAN is simpel, maar verrekte goed.

 

Werkman werkt

Laat je inspireren door Werkman. We hebben alles op alles gezet om een ruimte te creëren waar je je thuisvoelt. Voor de WERKMANnen en vrouwen zijn er werkplekken op de bovenste verdieping. Onze werkplekken zijn van alle gemakken voorzien: voldoende stopcontacten, comfortabele stoelen en ruime tafels. Onze koffies geven je werkgeluk een flinke boost. Net als het fantastische uitzicht.

RESERVEER BIJ WERKMAN

Wil je eten, drinken, dansen of werken bij WERKMAN? Je bent van harte welkom. Om teleurstelling te voorkomen raden we je aan om een plekje te reserveren. Reserveren is heel eenvoudig: je hoeft alleen op de onderstaande button te klikken.

Tot snel bij WERKMAN.

Reserveer bij Werkman

WERKMAN IS OPEN

Onderstaande tijden zijn aangepaste tijden in verband met COVID-19

Maandag 11.00 – tot laat
Dinsdag 11.00 – tot laat
Woensdag 11.00 – tot laat
Donderdag 11.00 – tot laat
Vrijdag 11.00 – tot laat
Zaterdag 11.00 – tot laat
Zondag 11.00 – tot laat

De keuken is geopend van 12.00 tot 22.00