Ontmoet werkman

WERKMAN is er voor iedereen, op de mooiste locatie van Groningen. Geïnspireerd op het werk en leven van de Groningse drukker en kunstenaar Hendrik Nicolaas Werkman. Kijk eens om je heen: ons kleurrijke interieur ademt WERKMAN. Bij WERKMAN herleven oude idealen en ontstaan nieuwe initiatieven. Lunchen en dineren doe je wanneer het jou uitkomt. Onze menukaart is met dezelfde zorg samengesteld als een kunstwerk van WERKMAN.

Eten, drinken, dansen en werken doe je samen met WERKMAN. WERKMAN is de nieuwe huiskamer van Groningen: nuchter en no-nonsense.

WERKMAN eet

WERKMAN heeft zijn stempel gezet: we hebben onze menukaart tot kunst verheven. Heerlijk eten, met uitzicht over de Grote Markt. Precies waar WERKMAN thuishoort. Bij WERKMAN lunch, snack of dineer je wanneer het jou uitkomt. Onze all-day menukaart is met precisie samengesteld. We bereiden ieder gerecht met hetzelfde oog voor detail als WERKMAN had voor zijn kunst.

WERKMAN drinkt

Begin je dag relaxed met WERKMAN. Je drinkt hier ’s morgens een kop koffie, terwijl je op je gemak de krant leest. WERKMAN is de perfecte pitstop tijdens het shoppen. Heb je zin in een borrel? Als de avond valt is WERKMAN de beste plek voor een biertje, wijntje of een heerlijke cocktail.

WERKMAN danst

Bij WERKMAN vliegt de tijd. Maak je klaar voor onvergetelijke dagen waar het diner overgaat in een borrel, die vervolgens geruisloos plaatsmaakt voor een dansje. In het weekend zorgen de dj’s voor muziek die perfect aansluit op de sfeer. Iedere dag is anders, maar één ding is zeker: het leven bij WERKMAN is simpel, maar verrekte goed.

WERKMAN werkt

Laat je inspireren door Werkman. We hebben alles op alles gezet om een ruimte te creëren waar je je thuisvoelt. Voor de WERKMANnen en vrouwen zijn er werkplekken op de bovenste verdieping. Onze werkplekken zijn van alle gemakken voorzien: voldoende stopcontacten, comfortabele stoelen en ruime tafels. Onze koffies geven je werkgeluk een flinke boost. Net als het fantastische uitzicht.

RESERVEER BIJ WERKMAN

Wil je eten, drinken, dansen of werken bij WERKMAN? Je bent van harte welkom. Om teleurstelling te voorkomen, raden we je aan om een plekje te reserveren. Reserveren is heel eenvoudig: je hoeft alleen op de onderstaande button te klikken.

Tot snel bij WERKMAN.

Reserveer bij Werkman

WERKMAN IS OPEN

Maandag 11.00 – 00.00 uur
Dinsdag 11.00 – 00.00 uur
Woensdag 11.00 – 00.00 uur
Donderdag 11.00 – 01.00 uur
Vrijdag 11.00 – 02.00 uur
Zaterdag 11.00 – 02.00 uur
Zondag 11.00 – 00.00 uur

De keuken is geopend van 11.00 tot 22.00 uur